ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

O Petra Robejška byl velký zájem!

Ve středu 5. února se konalo první diskuzní odpoledne, a to  na téma Evropská integrace na rozcestí. Malý sál v městské P1010830.jpgknihovně byl zcela zaplněn pozorně naslouchajícím publikem. 
Pokud jste včerejší setkání propásli, máte další příležitost ve středu 5. března. Petr Robejšek se tentokrát bude věnovat hospodářskému rozměru a výsledkům evropské integrace. 

Doc. dr.  Petr Robejšek  vystudoval sociologii a sociální psychologii na Univerzitě Karlově. Emigroval do Německa, kde se později stal ředitelem prestižního hamburského Mezinárodního institutu pro politiku a hospodářství. Je uznávanou nezávislou autoritou v otázkách evropského hospodářství a politiky, přednáší na univerzitách a pravidelně publikuje v předních médiích.
S porozuměním přijal spolupráci s projektem SENSEN  a je připraven k diskuzi i o tabuizovaných otázkách budoucnosti Evropy a perspektiv České republiky.
Nebojte se zdánlivě vědeckých názvů jeho přednášek, umí mluvit a souhlasit i nesouhlasit velmi srozumitelným jazykem. Přijďte, poslouchejte a ptejte se.
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
06.02.2014