ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Pochod pro mozek

Připojte se k osvětové akci „Pochod pro mozek“. Uspořádejte vlastní akci a pojďte se projít pro mozek i v roce 2024!

Březen je již neodmyslitelně spojen s Národním týdnem trénování paměti (NTTP), který letos probíhá v týdnu 11. do 17.3.2024. NTTP pořádá Česká společnost pro trénování paměti a mozkový jogging. Po celé republice se bude konat velké množství osvětových přednášek a ukázkových lekcí trénování paměti atd. Těchto akcí se dlouhodobě účastní i organizace Právě teď! o.p.s., jejíž činnost je zaměřená na programy pro aktivní seniory. Do Národního týdne trénování paměti se zapojuje vlastním příspěvkem, kterým je Pochod pro mozek. Cílem pochodu je připomenout široké veřejnosti nezbytnost pohybu pro správné fungování mozku a celkové úspěšné stárnutí.

Pogram Právě teď! o.p.s. dlouhodobě souzní s myšlenkou Senzačních Seniorů (SenSen) Nadace Charty 77. SenSen proto podporuje akci Pochod pro mozek 2024 a vyzývá další kluby Senzačních Seniorů po celé republice, aby se do pochou zapojily. 

Přidat se, je jednoduché

Připojte se k osvětové chodecké akci. Ke spolupráci můžete přizvat další organizace, v rámci doprovodného programu si můžete vyzkoušet něco, co jste ještě nedělali, akce může být mezigenerační atd. 
Připravte ve vašem místě, městě, ve vaší obci či vesnici pochod, nebo vycházku doplněnou o různorodý program. Podrobnosti a informace k přihlášení se k výzvě najdete kliknutím na odkaz níže:

CHCI SE PŘIDAT K POCHODU PRO MOZEK


Právě teď! o.p.s. uspořádá hlavní pochod v pátek 15.3. 2023 od 14 hod. v pražské Stromovce

V prostoru u budovy Planetária navážeme na minulé úspěšné akce, který se vždy zúčastnilo téměř 200 účastníků, kteří si mohli kromě různě dlouhých chodeckých tras ze zimy se probouzejícím parkem vyzkoušet třeba žonglování, dechová cvičení, tanec, procvičovali motoriku pomocí kolíčků, učili se správně dýchat atp.

inzerat_pochod.jpg

Redakce SenSen (LN),
01.02.2024