ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Jaruščiny slané miniroládky

Vezmeme toastový chléb, okrájíme kůrky, přes mikroten rozválíme (ne moc, jinak se pak trhají), namažeme např. pomazánkovým máslem s příchutí i bez, do roládky dáme, např. šunku, paprikáš, opět namažeme, doprostřed dáme např.proužek sýra, papriky/barevné/ a opatrně zarolujeme. Vršek celé roládky opět namažeme pomazánkovým máslem a obalíme - např. v nasekané pažitce, strouhané mrkvičce, v nastrouhaném sýru a je hotovo. Roládky můžeme před podáváním přepůlit, nechat vychladit (jestli to ovšem  vydržíte),  ale není to potřeba, chutnají jedna báseň!

Mňam !!!!

Výsledek je úžasný na chuť a barevný na pohled  a  najdete ho pro inspiraci ve fotogalerii.

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
22.10.2014