ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Srpnové osvěžení :-)

Červenec je úspěšně za námi a s ním i náš krásný tématický zájezd do Prahy, který proběhl podle plánu v závěru měsíce a splnil určitě všechna očekávání - včetně počasí, které k nám bylo v tu dobu opravdu vstřícné. Pod heslem "Všechny zvony světa" jsme nejen navštívili úžasné památky hlavního města, ale zastavili se i u našich přátel - v seniorském klubu Praha Řepy. K zážitkům z  výletu se ještě určitě obšírněji vrátíme, ale už nyní si můžete v naší fotogalerii prohlédnout úžasné fotky,  které pro nás obětavě, a s invencí sobě vlastní, pořídila Věra Heinová - viz průvodní foto k tomuto článku jako malá "chuťovka." :-))     
Vzhledem k trvajícím vedrům jsme se po zralé úvaze rozhodli vzdát srpnový seniorský turnaj v disciplině, zvané "petanque," do jehož tajů jsme začali sice již trochu  pronikat, nicméně počasí nám nedovolilo věnovat se přípravě tak intenzivně jak by bylo potřeba. Nic není ztraceno - všechno dohoníme a zúčastníme se příště!
Čas letí nemilosrdně dál a srpen už se také řítí do své poloviny,  a tak obraťme pozornost k obsahu naší pozvánky na tento měsíc.

Především  nezapomeňte, že už příští týden, v pondělí, 17. 8. 2015, nás Petr Kašpar zve do Seumeho kaple k poslechu těch nejkrásnějších melodií z našich i světových muzikálů !!!!  Začátek je plánován v 15. hod, rozhodně se však vyplatí přijít o něco dříve.  Není totiž  vyloučeno, že přednáška proběhne přímo v parku před kapličkou,  pod letním nebem, tak abychom si  stihli v klidu připravit vekovní hlediště.:-))  

Na přetřes přijde určitě i další klubový program a  plánované podzimní akce. Myslím, že jsme všichni nadupaní létem, a  taky patřičně  zvědaví na všechno co se bude dít dál. Přijďte proto určitě v hojném počtu... je na co se těšit a je toho pořád hodně, co se dá společně zažít... 

Užívejte léto, i když je tenhle rok obzvlášť horké.... :-))) 

   


           
ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
12.08.2015