ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Plníme přání seniorům

Plníme přání seniorům je iniciativa společnosti Sodexo, která se ve spolupráci se svými partnery, Diakonií ČCE a Asociací poskytovatelů sociálních služeb a projektu SenSen (Senzační senioři) nadace Nadaci Charty 77/Konta Bariéry snaží podporovat aktivní stáří a naplňuje tužby a sny seniorů. Cílem programu je zlepšování kvality každodenního života seniorů prostřednictvím plnění jejich přání, boj proti předsudkům, které má společnost vůči starší generaci a také snaha inspirovat samotné seniory, aby stále přemýšleli o svých snech a přáních a sami se pro jejich splnění snažili něco udělat.

Jihočeské centrum pro zdravotně postižené a seniory o. p. s. Prachatice navrhlo do PŘÁNÍ paní Alenu Bínovou, Evu Váchovou, Marii Bednárovou a Annu, které vypomáhají v centru jako dobrovolníci. Organizuji akce a spolu s klienty se věnují aktivizačním a rehabilitačním činnostem. Dobrovolnice jsou seniorky aktivní a neúnavné. Proto byl jako přání pro všechny čtyři navržen pobyt ve wellness v Nových Hradech.

Přání bylo plně podpořeno.      
Seniorky odjely na dovolenou a nyní jsou zpět a mají přání poděkovat Haně Vlasákové za nominaci a všem organizátorům projektu Plníme přání seniorům.
„Děkujeme. Dovolená v Nových Hradech byla báječná. Děkujeme.  Moc jsme si odpočinuly, nabraly jsme síly do dalších dní, které můžeme rozdávat kolem sebe dál. Přejeme i dalším lidem, aby se jim plnila přání, tak jako nám, v nádherném prostředí Nových Hradů při wellness pobytu,“ napsala Alena Bínová a fotografie poslala Marie Bednárová, také účastnice pobytu.

Hanka RH+
Redakce SenSen (KS),
Nadace Charty 77,
19.09.2016