ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Svaz tělesně postižených v DPS na Skalce, Prachatice

Senioři seniorům, zajímavý program v DPS.

Svaz tělesně postižených Prachatice, místní organizace připravila setkání seniorů v Domu s pečovatelskou službou na Skalce s informacemi pro seniory a kulturním programem.

Pozvání přijali senioři jak z DPS Skalka, tak z DPS na Sadech, členové Svazu tělesně postižených. Jitka Sojková Machoňová, předsedkyně pořádající organizace v úvodu přivítala hosty a seznámila přítomné s programem.

Jako první vystoupil zástupce města, krátce zhodnotil průběh projektu: „Jsme na stejné vlně“ a také pohovořil k Seniorské obálce, která byla vydána za podpory MPSV, jmenovaného projektu a slouží seniorům při krizových situacích (v případě, že přijede záchranný integrovaný systém, může velmi rychle pomoci). Padlo i několik dotazů, zda můžeme pomoci s vyplňováním a bylo dohodnuto, že dobrovolníci se vším pomohou.
Následovala část kulturního programu, ve kterém vystoupil pěvecký soubor za doprovodu kytary -  přátelé Jitky Sojkové Machoňové a následovaly koledy od Marie Šímové a Jarmily Šímové. Nechybělo ani vyrábění i ochutnávka cukroví.
 
Hanka RH+ Rabenhauptová
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
05.03.2020