ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Na Hrádku s Waldemarem Matuškou a Petrem Kašparem

Petr nás umí vždycky potěšit, ale tentokrát šlo opravdu o srdeční záležitost. Kdo by neznal Waldemara Matušku... Jeho písničky nás provázejí po generace, čas jim nic neubral ani po jeho odchodu, naopak - žijou dál a dýchají na nás svojí člověčinou, i když z jejich interpreta je už vlastně legenda. Stejně legendární jsou i „šedesátky“ v Semaforu, nedílně spojené s jeho největšími hity.

Matuška je tak „nakažlivý,“že s ním nemůžete dělat nic jiného, než zpívat a souhlasit se vším, co v jeho notoricky známých textech už dávno zlidovělo.

Každá z těch písniček vás pohladí i pobaví. Ať je to Tereza, Zuzana, Kristýnka, Láska nebeská, Tam za vodou v rákosí, Mám malý stan, Árie měsíce, Mrholí nebo Růže z Texasu, Po starých zámeckých schodech, Jó třešně zrály a další a další.....

Zkrátka a dobře, jestli se Walda koukal z pěveckého nebe, musel mít radost, že se nás sešel k jeho poctě tak rekordní houf, a že se při jeho písničkách řádilo jak za mlada.

A pak prej, že „to všechno vodnéééés čas..“ Nevodnes!!!!! :-))


A co si pro nás přichystal Petr na příště? Kdo si rádi zazpíváte tzv. „od podlahy,“ těšte se. Na programu totiž bude česká dechovka, ale ta opravdu "echtovní.":-)

 

Napsala: Dana Marková

 

 

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
29.10.2015