ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Škola digitální fotografie a Zvonkohra

Zvonkohra Teplice hlásí úspěšné zakončení  „Školy digitální fotografie," pod vedením fotografa, pana J. Šilpocha.

Úvodní dvě lekce jsme absolvovali již minulý měsíc (9. - 10. 9.) a byly věnovány pořizování fotek v terénu a jejich následnému zpracování. Dozvěděli jsme se spoustu teoretických i praktických zajímavostí o fotografování a fotoaparátech, užili si pěkný slunný den v teplické Zámecké zahradě, a tam také všechno náležitě vyzkoušeli.

Pak jsme se sešli s panem Šilpochem znovu 15. 10. při procvičování konečné úpravy fotografií na počítači. O týden později, 21.10., jsme strávili společně několik hodin nad výběrem těch nejlepších fotek, které se nám podařilo ulovit.

Ale to zdaleka není všechno. Finálním završením se stane až naše výstava, která je v přípravné fázi a bude se konat v teplickém Muzeu. Slavnostní vernisáž je plánována na 2. 12. 2015.

Už teď ale víme, že bude na co se dívat. Fotky jsou totiž různorodé,  a přitom originální, stejně jako jejich autoři. Máme zato, že laskavého diváka pobaví, potěší, udiví, zaujmou, ale rozhodně nenechají v klidu, na což se těšíme :-))

Děkujeme touto cestou Nadaci Charta 77, která nám v rámci projektu SenSen tuto aktivitu umožnila. Velký dík patří i panu Šilpochovi za laskavý a trpělivý přístup :-))

Naše poděkování míří také do teplického Gymnázia, za vstřícnost a poskytnutí počítačového zázemí, bez kterého bychom se neobešli.

Hodně dobrého světla všem přeje fotokroužek ze Zvonkohry Teplice :-))

 

 

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
27.10.2015