ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Řepští senioři postoupili

Vynikající tréninkové možnosti od Městské části Praha 17 – Řepy a Centra sociálních a zdravotních služeb na třech nových hřištích pro pétanque, dokázali místní seniorky a senioři využít k výraznému zdokonalení a vylepšení své výkonnosti. 
Nejvíce pomohla dvojnásobná stáž pana Petra Fuksy, certifikovaného trenéra mezinárodní federace pétanque F.I.P.J.P. a partnera mezinárodního výukového centra pétanque C.I.E.P. pro střední Evropu. 

Naše tréninková píle a souboje se soupeři o jednu i dvě generace mladšími byla odměněna postupem do 1. ligy pražského pétanque v soutěži družstev do sezony 2016!

Ani ostatní tři družstva Klubu senzačních seniorů Řepy se ve 2. lize pražského pétanque neztratila. Béčko s Céčkem dokázalo 3x zvítězit a D družstvo 2x. Dokonce v závěru soutěže, dokázalo „Déčko“ děvčat v bratrovražedném boji porazit postupující družstvo „A“ KSŘ a uštědřilo mu druhou porážku a málem ohrozilo jeho postup o soutěž výše.
Ve dvouhrách 2. ligy senioři KSŘ, Pastorek Jaroslav 7x, Procházka Josef 5x a Řezník Alois 4x, byli s 16 výhrami nejlepšími třemi hráči v této oblíbené pétanque disciplíně.

Procházka Josef, předseda KSŘ

Výsledky
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
19.11.2015