ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Jsme s vámi tady a teď

Vážení  přátelé,

posílám Vám rychlou informaci o tom,  jak proběhla akce SENIOR PÁRTY  "JSME S VÁMI TADY A TEĎ,"  neboli  naše teplická oslava MEZINÁRODNÍHO DNE SENIORŮ dne 29.9.2017 OD 14 hod. v šanovské Mušli.
 
Organizaci oslav zabezpečila Městská rada seniorů města Teplice s finanční podporou Města Teplice.  Záštitu přijal pan primátor. Oslavy mezinárodního dne seniorů slavnostně zahájila paní PhDr.Radka Růžičková, Ph.D.  náměstkyně primátora s působností školství, kultura a sport, sociální věci a zdravotnictví.
Odborné zabezpečení zvuku a energií profesionálně a skvěle obstaral  Dům kultury, jmenovitě pan ředitel Přemysl Šoba, paní Eva Stiebrová a vedoucí zvukař pan Mazač se svým týmem.
Organizátorce pomáhali a program podpořili seniorské skupiny v Teplicích a také jejich přátelé a příznivci. Skvělé byly všechny pěvecké a hudební skupiny.  
Bohatý program seniorského svátku zajistili:
Pěvecký sbor POUPATA, ZŠ s rozšířenou výukou hudební výchovy v Maršovské ul.Teplice. Děti 3. – 5. třídy pod vedením Mgr. Jany Ptáčkové, Mgr. Heleny Mazzolini a Mgr. Marcely Novákové. Klavírní doprovod paní Markéta Loskotová, učitelka ZUŠ.
Pěvecký sbor Bystřanka Domov důchodců Bystřany. Hrající a zpívající senioři pod taktovkou Darji Krupové a vedením Radky Rosové. Hudební doprovod na klávesy R. Rosová
Hudební skupina Kacíři KS Českobratrská. Hráli a zpívali: Marie Hanková, Josef Hank, Jan Hanzal.
Clarinet society – hudební klarinetová společnost ve složení:  Petr Kašpar, Přemysl Šoba, Václav Tůma, Radek Arnold, Petr Antoš, Jan Doskočil, Kateřina Kročilová
Hudební skupina mladých seniorů RESETY - hráli a zpívali: Ivan Vrábel, Jiří Háša, Jan  Nims ,Václav Hamák, Helenka Zusková.
POUPATA nás okouzlila svou bezprostředností a skvělým zpěvem. Bravo!. BYSTŘANKA – mějte náš obdiv a úctu a díly... KACÍŘI sérií svých písní potěšili naše srdíčko. Vystoupení CLARINET SOCIETY  bylo noblesní, elegantní,  skvělé. Jsou prostě stálicí nejen našeho teplického hudebního nebe. Děkujeme, opět jste zaslouženě sklidili hold. Závěr slavnostního dne patřil hudební skupině  mladých seniorů RESETY. Nastoupili a  bez okolků nás  rozpálili raketovým startem. Byla to velká  energie, přímo vitamínová bomba. Bezva!!!.
Senioři se rádi pochlubili a ukázali veřejnosti malou část své práce a umění. Děkujeme Arkadii o.p.s. za zapůjčením stánků i stolů a panu Mgr J.Honovi za obětavou pomoc. Veliké poděkování také patří Ing Aleši Kleprlíkovi a jeho šikovné partě za jejich  „stavební činnost“.
Zvonkohra z.s.SEN SEN Teplice se pochlubila svým malováním na hedvábí a pěknými fotografiemi ze svého života, a činnosti, fotkami dětí a krásných míst  našeho města, zvláště botanické zahrady. Klub seniorů Českobratrská ukázal veřejnosti své obrázky, ze dřeva soustružené výrobky, nádherné vyšívané ubrusy a dečky. Měli také svůj velký samostatný stan, kde se jeho členové mohli setkat s návštěvníky a prezentovat svůj život v klubu. Domov důchodců Bystřany přivezl nejen svou pěveckou skupinu, ale také vystavil krásné textilní výrobky a obrázky svých klientů.
Musím se také zmínit o návštěvnících.  Publikum, které skvěle podpořilo veškeré dění, ocenilo všechny vystupující, dalo najevo i svou spokojenost a dobrou náladu. Tak na zdraví a určitě i na příští setkání!
Občerstvení dohodla paní  Alena Hornová a Oldřich Látal s paní Soukupovou, a byla to dobrá volba. Vynikající koláče, štrůdl, který se jen jen  rozplýval, samé dobroty.  Oldo, Tvůj prominentní červený burčák neměl chybu  Díky!  Za "osvěžovací" pult s dostatkem čerstvé bylinkové vody děkujeme paní Kristě Hlušičkové a Margitě Srpkové. Děkujeme i všem ženám, které pečovaly o stánky s vystavenými výrobky a povídaly si s návštěvníky. Byl mezi námi, glosoval, debatoval a při zpěvu písní hrál na flašinet také pan Martin Ryba.  Prezentaci v tisku a fotografie, které bude možné si objednat, zabezpečil Pavel Kovář. Reportážní fotky mi bleskově poslali přátelé. Najdete je i v naší fotogalerii. Těžký úkol, aby finance byly v pořádku, zvládl s přehledem Ing. Stanislav Holub.
Měla jsem za úkol organizaci akce a moderování programu. Nemohla bych to nikdy dokázat bez obětavé pomoci všech, kdo věnovali svůj čas a energii naší SENIOR PÁRTY 2017. Děkuji jim touto cestou z celého srdce. Den se vydařil, bylo to krásné sváteční setkání.

Vážím si Vaší dobré práce i podpory, bylo mi potěšením a těším se zase příště :-)

Ing Helena Voctářová, Zvonkohra z. s. SEN SEN Teplice,
pověřená MRS města Teplice organizací akce
 

 

 

    
                   
ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
09.10.2017