ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Seniorské ceny roku 2017

Zdravím, Vás, přátelé SEN SEN!

 

Výlet do Prahy se nám mimořádně vydařil. Počasí bylo nádherné. Dopoledne jsme byli v Národním muzeu na výstavě k výročí T.G.Masaryka a také předvedení slavných Rukopisů. Výstava byla koncipovaná opravdu zajímavě včetně promítání.

Potom jsme se  prošli prosluněnou Prahou, cestou se naobědvali.  Děkuji všem za pochopení a pomoc  v mém problému s mobilitou. :-)

Poděkovali jsme Nadaci Charta77 jménem  Zvonkohry za krásné odpoledne v Praze Na křižovatce 1.10.2017.  Bylo to opět každoroční slavnostní ocenění práce klubů a jednotlivců SEN SEN.  Do Zlaté síně byl tentokrát uveden pan profesor Janouch. 

S Miluškou jsme  paní ředitelce Boženě Jirků  popřály k jejím 70. narozeninám pevné zdraví a síly do další náročné a skvělé práce pro ty, kdo potřebují pomoc.   

Novou kategorii ocenění "Neřízená střela " obdržela Wilma Svobodová, která poděkovala a přednesla vlastní báseň. Celý program opět moderoval pan Voříšek - elegantně a se šarmem. Vystoupila kapela a  skupina "Sestry Havelkovy. " Swing ladil s podzimní slunnou pohodou. Závěrem pohoštění a vínečko a pak hurá cestou necestou do Holešovic a s Arrivou domů.  Fotografoval Mirek Minařík, díky za bleskovou reakci.

Rovněž děkuji Hance Šilhánové za uspořádání a vedení výletu, zajištění jízdenek a sympatickou snahu při práci s plánem Prahy. Dobrý!  Pěkný den to byl .


Zdravím Vás  a přeji další a mnohé pěkné dny.

Na viděnou se těší  Helena :-)


P.S. Fota z akce jsou (jako vždy) k vidění v naší fotogalerii..

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
09.10.2017