ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

V Louce ocenili účastníky fotografické výzvy

Po několika měsících mohli senioři přijít do prostor, kde aktivně tráví volný čas.

Po několika měsících se členové Komunitního centra Louka konečně dočkali a mohli opět přijít do prostor, kde aktivně tráví svůj volný čas… Symbolicky jsme zahájili provoz našeho centra komorním oceněním fotografické výzvy – Zimní krajina Prahy.

Letošní sněhová nadílka byla skutečně velká a zimní Praha se stala krásným zasněženým místem, které vyzývalo k zachycení těchto okamžiků i na fotoaparát… A tak nejen účastníci kurzu Digitální fotografie zasílali úžasné fotografie ze svých zimních procházek.
Při focení již věděli, že je důležité soustředit se na kompozici i zajímavost dokumentovaného, že musí bedlivě pozorovat, co se objeví na pozadí…snažit se zachytit vše v určité harmonii.

Vznikla tak série fotografií se zimní tematikou, kterou jsme umístili na facebookové stránky centra, a kde ostatní mohli tiše obdivovat – „lajkovat“ nádherné výsledky. A protože začátek června nám již umožnil osobní setkání, mohli jsme účastníky této fotografické výzvy odměnit drobným kosmetickým dárkem, který všem udělal radost.

Vše se pomalu vrací do normálu, a tak i léto bude již plné aktivního setkávání – společně vyrazíme na procházky Prahou (navštívíme historické centrum Prahy, Zbraslav či prozkoumáme Stromovku), budeme šít pro potřeby Centra sociální ošetřovatelské pomoci, budeme kreslit na papír i na kameny… a na podzim se pro vás již chystá další soutěž s překvapením, kterého se můžou účastnit všechny generace!
 
Marika Čepková,
Komunitní centrum Louka,
18.06.2021