ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Domácí radost a štěstí

Návštěva statečné seniorky, která překonala životní nástrahy.

Domácí radost a štěstí
Ivana Jeřábková z Prachatic ukazuje v Truskovicích svůj svět, svého koníčka. Ivana Jeřábková, která může být příkladem pro mnoho z lidí, kteří bojovali s vážnou nemocí si našla ve svém životě také díky „koníčkovi“ – zahradě, chalupaření, domácím pracím, bádání v rodokmenu a ve starých věcech, krásu, radost, kterou rozdává dál.
A tak tetičky z Obce baráčníků Vitoraz Prachatice přijaly pozvání a díky dopravě Radky Paulové se vydaly na letní výlet, návštěvu chalupy Ivy Jeřábkové. Tetičky mají rády také staré věci, ale ty Ivaniny žehličky, saně, lyže, hrníčky, světla, bábovky, lívanečníky, fajfky, hrnce, stolky, kredenc, postele, skleník, obrazy, ale i vybavení uvnitř domu byly navíc kouzelné, seřazené, zrestaurované, zaznamenané, zdokumentované.
Iva Jeřábková má například připravený i kufřík s krajkami, vyšívanými ubrusy, krajkovými rukavičkami, který by chtěla darovat Ivě Hüttnerové , která je velkou sběratelkou starých věcí. Je připravena na již druhé natáčení s Láďou Hruškou o věcech nevídaných. Držme palce.
Tetičky z obce baráčníků si tentokrát užily. Akce se konala za podpory města Prachatice z dotačního programu Volnočasové aktivity a podpory Radky Paulové.
Hanka RH+ Rabenhauptová
 
 
                       
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
08.08.2022