ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Dřevěná poezie Karla Krále z Prachatic

Navštivte výstavu a dřevěného koníčka seniora

Dřevěná poezie Karla Krále
Nejen rodina, ale i přátelé Karla Krále z Prachatic se přišli 1. září podívat na výstavu dřevěných soch, sošek, amuletů, forem, prstýnků, přívěsků, obrazů … do domu Křižovatka u parku na Zlaté stezce 145 Prachatice.
V rámci cyklu Um seniorů SeniorPointu Prachatice, projektu, který podporuje kreativní seniory, připravila organizace Senioři ČR, MO Prachatice zářijovou výstavu. S výstavou pomáhali nejen Karel a Zdena Hrůzovi, samotný autor, ale i jeho rodina, včetně vnuka.
V úvodu vystoupil zástupce Senior Pointu Prachatice a zároveň města Prachatice a předsedkyně organizace Senioři ČR Prachatice Zdena Hrůzová. Dárek při vernisáži dostal jak pak Král za Dřevěnou poezii, ale i jeho paní za trpělivost. Jak sám pan Král řekl, koukám kolem sebe a co se mi líbí, to udělám, vyřežu. Jeho sochy jsou po celé republice, hodně sošek daruje svým přátelům. Například v České písni ženám vyrobil dřevěná srdíčka. Pracuje rád v době, kdy může poslouchat Český rozhlas, dechovky. Přítomní obdrželi osobní dárek od pana Krále, dřevěné prstýnky.
Do konce září 2022 máte i vy možnost výstavu navštívit v době od 10.00 do 17:00 hodin, nebo po domluvě se zaměstnanci společnosti KreBul Prachatice.
PS: stojí za vzhlédnutí.
Hanka RH+ Rabenhauptová
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
02.09.2022