ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

O prázdninách se rozhodně nenudíme.

           Plán ovšem není všechno. Jeho obsah si prohlédněte zde.
Mimo pevné termíny akcí průběžně využíváme nové prostory pro střetnutí  jednotlivců v petánque. Navíc téměř denně (mnozí aktuálně mimo Prahu), máme možnost  číst v SMS zprávách pozvánky k večerním procházkám v blízkém okolí sídliště, které si občas účastníci zpříjemňují i osvěžením a poklidným posezením na trasách. To se o nás poctivě stará Olinka Svatošová, která vycházky organizuje a lidičky ochotné pohnout pozadím provází podle aktuální nálady zúčastněných.
           Ta volnost a nenucenost -  pro nás občas už pohodlnější, ale chápající, že bez pohybu a přátelského poklábosení se žije obtížně - funguje jako koření a vytržení z všednosti televizního  zpravodajství a nekonečných seriálů. V takových chvilkách společného souznění se obejdeme i bez tabulek výkonů a pořadí.
            Snažíme se ale uspokojit  i aktivní sportovce z našich řad, kteří se nadšeně zúčastňují soutěží a turnajů, kde to tak nějak bez srovnání výkonů nejde. I ve vyšším věku si mnozí zachovali potřebu vidět, jak na tom v porovnání se soupeři jsou. Pro ty neúnavně připravuje přehledy a srovnání náš Pepa Procházka.  Proto si můžete porovnat své výkony například z proběhlých utkání v bowlingovém centru MANTA, kterou Pepa pracně zdokumentoval v přiložené tabulce.
Eva Pekárková,
10.08.2014