ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

POZVÁNKA NA BŘEZEN 2016

 

5.3.2016 v sobotu jedeme na výlet .Sraz v 10 hod. u hl. nádraží Teplice 
Zast. autobusu MHD  398, odjezd autobusu je v 10,12 hod..  Jedeme na Pomezí a Cínovec.  Přejdeme na německou stranu a čeká nás chůze mírně zvlněným terénem asi 8,5 km. Vracíme se vlakem z  Moldavy v 15,24 hod.  Mějte dobré boty a hůlky pro svou chůzi. Nezapomeňte si vzít občanský průkaz, mobil, svoje léky, nápoj a svačinu! Těší se na Vás sporťáci Hanka a Pavel..

 

8.3.2016 v úterý od  10 - 12 hod. Senior klub KANAPE Tce, Lipová ul. 2881:  "Vídeň rozkvetlá růžemi."

Ministr snů,  Rudolf,  nás zve na schůzku, kde nám povypráví o krásách Vídně a podrobnostech zájezdu, který se uskuteční v červnu. Přijímá přihlášky na zájezd a Vaše přání a doporučení.

 

16.3. 2016 středa ve 14 hod. na Hrádku na Letné, Petr Kašpar ("Nech brouka žít?":)

Tentokrát si pro své povídání připravil zajímavé téma.  Hudební skladby a songy, ovlivněné hmyzem, ptáky a zvířaty. Třeba kůň, komár, holubi a další. Docela jistě nezapomene na medvídka. Petře, je to zajímavý nápad, určitě dobře  okořeněný Tvým smyslem pro humor. Těšíme se!  Očekává se příspěvek na kávu a nápoj ve výši 50,- Kč .

 

20.3. 2016 neděle v 8,20 se sejdeme na hl. nádraží Teplice, Karel Stupka a Slávka Černá nás zvou na krásnou jarní akci „Libotenická kraslice.“ Čeká nás cesta vlakem, procházka 3 km a prohlídka výstavy. Návrat opět 3 km nebo náročnější skupina půjde 7 km na vlak. Nezapomeňte si vzít občanský průkaz, mobil, svoje léky, nápoj a svačinu, podrobnější pokyny jsou v samostatné pozvánce :-) 

 

22. 3. 2016 úterý Společenský sál knihovny od 13 – 15 hod.

Pokračují setkávání v krásném společenském sále Povídání s Helenou  na téma "Vždycky jsem to já." Chcete vědět, jak  vyzrát na stres? Co takhle vnitřní hra, strom stability, vnitřní štít, řízení svého života.  Prosím, přineste si sebou sešit a tužku .

 

24.3. 2016 čtvrtek opět začínáme hrát petanque, a to přímo na přátelském turnaji KSŘ Praha.  Naši přátelé z Prahy Řep nás pozvali. Podrobnosti a detaily si skupina nadšenců pro hru domluví osobně.  Jistí manažerka Jiřinka a výkonný orgán Václav.

 

29.3.2016 v úterý od  14 - 16 hod. Senior klub KANAPE Tce,  Lipová ul. 2881,  "Proudění 5"

Téma: Jaro, probuzení, znovuzrození, zdraví, kondice. Přijďte, podělit se, souznít, nechat proudit věci života - podrobnosti viz. samostatná pozvánka. Danuška bude čekat...

 


Srdečně Vás zve Společenský klub Zvonkohra, senzační senioři Teplice a na viděnou se těší Helena..

Čtěte o nás, pište nám a přijďte mezi nás. Ptejte se v Informačním centru města Teplice.


klub.zvonkohra@centrum.cz    WEB :kss-zvonkohra.sensen   FACEBOOK
 


 

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
01.03.2016