ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Prague City Turismus

Vážení a milí příznivci Pražské vlastivědy,

posíláme vám program vlastivědných vycházek na leden. Pojďte se na chvíli zastavit v předvánočním shonu a pokochat se krásami Prahy! Z programu vybíráme: Rohanský palác, Trmalova vila, Villa Grébovka, Vila Lanna, Emauzský klášter, Bílkova vila, Stavovské a Národní divadlo, Staroměstská radnice, přednášky o zajímavých osobnostech či procházky malebnými zákoutími Prahy.

Pro děti jsou připraveny čtyři speciální akce. V lednu se uskuteční čtvrtá vycházka z cyklu Děti, objevujte památky Prahy!!

Zimní přestávku si vybírá nordic walking, poslední akce proběhne 28. 12. a následně opět v březnu.

Chybí vám vánoční dárek nebo ještě nevíte, co koupit nejbližším pod stromeček? A máte Prahu rádi stejně jako my.? Dovolujeme si vás upozornit na prodej našich suvenýrů.

Předvánoční novinkou je hravý průvodce Prahou pro děti a rodiče Hravá Praha. Pojďte plnit úkoly, poznávat památky a plánovat vlastní trasy!

Tou pravou dekorací vašeho domova či kanceláře se může stát nástěnný kalendář Praha 2017. Potěšit jím ale můžete každého, kdo má rád proměnlivost Prahy v běhu čtyř ročních dob.

Tyto a další suvenýry můžete zakoupit na TIC PCT nebo v eshopu PCT: http://eshop.prague.eu/catalog/cs/suvenyry/csuveny...

Předprodej na lednové akce začíná z důvodu vánočních svátků již v pondělí 19. 12. 2016 v 9.03 hodin.

Upozornění: TIC Václavské náměstí bude od 9. 1. 2017 do 14. 3. 2017 uzavřeno.

Více informací na www.prazskevychazky.cz. V případě potřeby se na nás obracejte prostřednictvím emailu vlastiveda@prague.eu.

Děkujeme za vaši přízeň.

Přejeme Vám krásné prožití vánočních svátků a v novém roce vše dobré. 

Redakce SenSen (KS),
Nadace Charty 77,
16.12.2016