ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Vzácná návštěva na Hrádku

 

Pan profesor Janouch a  příjemná paní Ada přijeli k nám do klubu SEN SEN Zvonkohra, na návštěvu, na kus řeči a vzpomínek.
Okamžitě si získali naše srdce svou prostou, opravdovou člověčinou, upřímností a otevřeností svého vyprávění. Tři hodiny v jejich  blízkosti a životní příběhy  profesní i ryze osobní plynuly v krásné společné pohodě a zaujaly všechny přítomné. Otázky se sypaly a nechtělo se nám ani uvěřit, že už je třeba končit sounáležitost, kterou s námi vytvořili. Škoda pro nás, že další  povinnosti je odvedly. . . . . . .

Děkujeme  za to, co dobrého  oba pro společnost ve svých životech udělali a ještě stále dělají. Děkujeme za jejich čas, za krásný společný prožitek, za to, že byli s námi. Věříme, že teplické léčivé prameny i všechny procedury jim prospěly a bylo tu oběma dobře.

Přejeme si - vracejte se do Teplic, považujte nás za svoje přátele a vždy zvovu nalezněte cestu do Společenského klubu Zvonkohra senzační senioři Teplice. Naše srdce jsou Vám, pane  Františku a paní Ado, otevřená.  

 

Za Zvonkohru Helena Voctářová          

 

 

PS děkuji Samkovým Jiřince a Vaškovi, Hance Šilhánové, Stáně Dolejší a jejímu vnukovi, úžasné Milušce a dalším děvčatům za přípravu a pomoc. Děkuji Věrce za fotky a bleskovou rekaci.

Díky !!!




 
ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
22.11.2016