ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Klidnou jízdu i po celý rok 2021 přeje Taxík Maxík

V Prachaticích přebírá službu nový provozovatel. Podmínky budou obdobné.

Děkujeme nadaci, že jsme byli mezi prvními, kdo získal Taxík Maxík pro seniory a osoby se zdravotním postižením v Prachaticích. Taxík jezdí již více jak pět let. Sice nemá najeto tolik kilometrům, jako například v Liberci, ale stačí pokrývat poptávku po dopravě.

A s nápadem poslat PF jsme přišli na konci roku a již máme odezvy, že je to velmi milé přání a pro mnohé i jediné, které k letošním vánocům senioři dostali.

Píšeme v PF:

Děkujeme Vám, že jste využili služeb města Prachatice a dopravovali jste se v době nouzového stavu prostřednictvím Taxíku Maxíku. Taxík Maxík je a bude tu stále pro vás i po novém roce. Pět let dopravu nabízela Oblastní charita Vimperk, patří ji velké poděkování. V roce 2021 dobpravu bude zajišťovat nový provozovatel. Podmínky budou obdobné (10,- Kč na kilometr, objednávky den dopředu a zajišťovat bude stále telefon: 736647337).
Po dobu nouzového stavu, který je nyní prodloužen do 20. ledna 2021 volejte však na Krizovou telefonní linku 388 607 607 a vaše jízda bude zaznamenána a vykryta.  Omlouváme se, a stalo se nám to pouze 2x v několik set objednávek, že jsme spletli místo, či čas. Přijměte naši omluvu. Vždy se vše dá napravit, domluvit.

Klidnou jízdu i po celý příští rok 2021, ať již s námi anebo novým poskytovatelem služby: DOPRAVA PRO SENIORY A OSOBY SE ZDRAVOTNÍM POSTIŽENÍM.
 
Hanka RH+ Rabenhauptová
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
31.12.2020