ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Pestrobarevné aktivity v Komunitním centru Louka

Co se u nás děje.

V  Komunitním centru Louka se chystá spousta různorodých aktivit. Určitě se máte na co těšit. Společně tvoříme, vzděláváme se a i relaxujeme na vycházkách… chystané aktivity v Komunitním centru Louka jsou prostě hodně pestrobarevné.

Než vám přiblížíme, co se zajímavého chystá, pojďme se ještě trochu ohlédnout, co se dělo v našem centru během minulého období, i když v trochu omezeném režimu...
Odstartoval cyklus vycházek Po stopách českých architektů, kdy naši členové navštívili různé lokality Prahy s architektonickými skvosty. V červenci nechybělo ani aranžování letních věnců a na tvůrčích setkáních seniorky začaly vyrábět nové loutky do pohádky. A také se naše členky s neskutečným elánem pustily do výroby velkého huňatého maňáska, který bude již na podzim dělat společnost a radost dětem v jesličkách Na Hřebenkách. Touto cestou určitě patří i veliké poděkování všem aktivním dámám, které se na tvorbě podílely… a klub Loutek v Louce byl i právem nominován do osmého ročníku Ceny Senior roku – nejlepší klub roku 2020 (Projekt SenSen (Senzační senioři) Nadace Charty 77).

A nyní již k  létu a podzimu. Od září (pokud situace dovolí) začínají v Komunitním centru Louka tradiční jazykové kurzy němčiny a angličtiny. Dále oblíbené počítačové kurzy, tréninky paměti. A na své si přijdou i všichni tvořiví lidé na kurzech floristiky, kresby, biokosmetiky, digitální fotografie... Budou probíhat opět zajímavá setkání s dekoratérkou, či šicí a loutkové dílny… Kdo se bude chtít trochu protáhnout, může se přidat na společnou vycházku či plenér – kde zkusíme protrénovat trochu ruku i oko při kresbě přímo v přírodě.
A o tom, jak jsou naši senioři šikovní se budete moci přesvědčit i na výstavě obrazů krajin v našem centru. Výsledky tvorby budou vidět i v nové loutkové pohádce, na kterou se můžete těšit koncem podzimu.

Naše aktivity můžete sledovat i zde:
https://www.youtube.com/channel/UCdHeEKRdstk43daWvoZeMtw/videos
Marika Čepková,
Komunitní centrum Louka,
13.05.2021