ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Pozvánka na Telekomunikační akademii 24.5.

Na přednášce se senioři dozví jaká jsou jejich práva vůči telekomunikačním operátorům a jak mohou svá práva v praxi uplatňovat.

Telekomunikační akademie je projekt Českého telekomunikačního úřadu, jehož prostřednictvím chce úřad pomoci seniorům lépe se zorientovat v možnostech a právech spotřebitelů v oblasti telekomunikací. Téměř dvoumiliónová skupina seniorů je významnou cílovou skupinou telekomunikačních operátorů, kteří pro ně připravují speciální tarifní programy. Kromě největších operátorů nabízí telekomunikační služby i virtuální operátoři, kteří nevlastní přenosovou síť a pouze služby "přeprodávají" svým zákazníkům. Seniorům vždy ale nemusejí nabízet to, co je v jejich nejlepším zájmu.Účastníci přednášky se dozvědí, že ani to, co je v naprostém souladu se zákonem, nemusí být vždy k jejich prospěchu.
Na přednášce se budou probírát témata, se kterými se člověk nejčastěji v rámci telekomunikací setkává a třeba vždy neví, jak je řešit. Jako například jak si vybrat operátora, jaké jsou výhody různých typů smluv, jak reklamovat služby a vyúčtování, jaká cenová zvýhodnění existují pro seniory a podobně. Druhou velkou oblastí, na kterou klademe zvláštní důraz, jsou situace, jejichž neobratné řešení může přinést do života i rozpočtu seniorů značný chaos. Někdy jsou to třeba nabídky zcela nevýhodné a klamavé, jindy naopak i celkem seriózní a obecně výhodné nabídky, ovšem šité na míru někomu se zcela jinými požadavky a potřebami. 

Pokud chcete pro svůj klub Senzačních seniorů podobnou přednášku objednat, kontaktujte pracovnici Českého telekomunikačního úřadu:
Nikola Šedová
773 611 588
sedovan@ctu.cz


 
František Batysta,
Klub Aktiv, z.s.,
13.05.2018