ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Prachatická buchta, nebo Super děda

Aktivity samotných seniorů koncem listopadu.

Senioři ČR – MO Prachatice 18. 11. 2021 od 14:00 hodin ve Společenském sále Národního domu v Prachaticích mají připravenou výroční členskou schůzi. Do programu se vejdou i tři zajímavé akce: Prachatická buchta, Super děda a hudba s muzikanty Pencem a Tischlerem.

Prachatičtí senioři mají během roku mnoho zajímavých aktivit. Senioři ČR – MO Prachatice mají mnoho z nich pro zlepšení kvality života, pro radostný a naplněný čas, mezi těmi, kdo jsou jim blízcí, přátelé, kamarádi.
Městská organizace Prachatice dle stanov musí mít i v letošním roce výroční členskou schůzi, a nejen že musí, ale i chce. Organizace chce ukázat nejen členům, nečlenům, přátelům, sponzorům, ale městu, potencionálním novým členům, co za celý rok dělala, čím se zabývala, a především co plánuje. Některé akce jsou tradiční, jako právě oznámená Prachatická buchta (kdy příchozí mohou donést „cosi“ napečeného a utkat se tak s dalšími o nejchutnější, nejzajímavější kousek a získat tak titul Prachatická buchta. Nicméně Zdena Hrůzová, předsedkyně po získání titulu Babička roku v celostátním kole, navrhla vyhlásit místní, regionální soutěž „Super děda 2021“. Podmínky a nominační archy jsou připraveny. A v celém programu nebude chybět hudba v podání muzikantů pánů Tischlera a Pence.
Blíže o organizaci a setkání 18. 11. 2021 vám zodpoví Zdena Hrůzová, předsedkyně organizace Senioři ČR – MO Prachatice: 721965075
 
Hanka RH+ Rabenhauptová
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
15.11.2021