ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Prachatické civilky, senzační seniorky

Kampaň 100x jinak. Členové ZO SPCCH přišli s holemi Rozchodit Česko, promítali, vzpomínali a zhlédli výstavu. Krásné odpoledne v Prachaticích.

Členové Základní organizace Svazu postižených civilizačními chorobami v Prachaticích a seniorky z Vlachova Březí se setkali v rámci kampaně 100x jinak v SeniorPointu Prachatice u příležitosti ukončení výstavy z činnosti organizace, promítání a vzpomínání a také při chůzi s holemi.

Marie Maláková, Jaroslava Kletečková a Marie Faktorová připravili do velkého sálu Domu na Zlaté stezce 145 v Prachaticích letní výstavu fotografií z činnosti organizace.

23. 8. 2018 se členové a přátelé organizace sešli a povídali si o akcích, aktivitách, hodnotili, plánovali a hlavně vzpomínali, vyprávěli humorné historky. Foto prezentaci připravily Hanka RH+ a Marie Maláková za pomoci Zdeňka Krejsy, ředitele společnosti KreBul.

Závěr setkání patřil vykročení, v rámci projektu Rozchodíme CIVILKY, který má za cíl aktivizovat ty, kteří chtějí a mají chuť, chtějí udělat něco pro své zdraví.
Rozchodíme CIVILKY je celorepublikový projekt Svazu postižených civilizačními chorobami v České republice, z.s. Projekt vznikl v roce 2014. Realizujeme velké i malé pochody s prezentací správné techniky chůze s holemi Nordic walking v celé České republice. Nachozené kilometry lidmi s civilizačním onemocněním, dětmi a seniory i širokou veřejností, můžete sledovat na těchto stránkách SPCCH. Prachatičtí již během letošního roku splnili v místní kampani chůzi 100 kilometrů (součet běžných procházek, vždy tak kolem 5 kilometrů, skupinkami cca 7 člennými). Jen tak dál.
 
Hanka RH+ Rabenhauptová
 
 
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
26.08.2018