ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Pojďte do Divadla U Valšů

Vážení příznivci Divadla U Valšů!

Srdečně Vás zveme na talkshow "Lásky", do které si Jan Lorman tentokrát pozval zajímavou dvojici - muzikologa Jiřího Pilku a jeho dceru, známou ilustrátorku a zakladatelku hospicového sdružení Cesta domů, Martinu Špinkovou.

Těšíme se na Vás ve středu 22. ledna v 16 hodin v Divadle U Valšů.
Využijte naši nabídku zvýhodněného vstupného na tento pořad - 100 Kč!

Jiří Pilka je český muzikolog, publicista, dramaturg a literát. Vystudoval hudební vědu a historii na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy, v letech 1952–53 byl obviněn a vězněn za spiknutí proti republice (jednalo se o ilegální skauting). Krátce působil v Československé televizi jako šéfredaktor hudebního vysílání, byl i ředitelem  Symfonického orchestru hl. m. Prahy.

Martina Špinková je česká ilustrátorka. Studovala na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze. Ilustrovala více než 50 knih a ilustrace publikovala i v zahraničí. Vydala tři básnické sbírky. Martina Špinková v roce 2001 spolu s přáteli založila Cestu domů, kde 11 let pracovala jako ředitelka a nyní je předsedkyní tohoto sdružení. Snaží se tak přispět k tomu, aby umírání v naší zemi bylo méně smutnou a osamělou událostí.

Divadlo U Valšů
Karoliny Světlé 18, Praha 1
vstupenky, rezervace: 222 333 555, 222 333 512
www.divadlouvalsu.cz
www.facebook.com/divadlouvalsu
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
20.01.2014