ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Poradna u parku oslavila pět let

Občanská poradna Prachatice realizuje své služby od září roku 2009, kdy byla řádně zaregistrována jako sociální služba – odborné sociální poradenství. V letošním roce poskytuje své služby tedy pět let. Zřizovatelem poradny je KreBul, o.p.s., služby jsou poskytovány na adrese Zlatá stezka 145. Finančně nás podporuje Ministerstvo práce a sociálních věcí.
Za dobu svého fungování si poradna získala své jméno mezi uživateli, o čemž svědčí stále větší příliv klientů, větší počet intervencí, rozšíření spádové oblasti, odkud se uživatelé do poradny dostávají. Za pět let svého fungování bylo v poradně obslouženo přibližně 2800 uživatelů (včetně seniorů) při cca 9500 konzultacích.
S čím vám můžeme pomoci? Nejčastěji řešíme problémy s dluhovou problematikou, tedy exekuce, nemožnosti splácet, rodinné rozpočty či osobní bankroty. Dále sepisujeme různá podání, jako např. výpověď ze zaměstnání, podklady pro rozvod manželství, stanovení, zvýšení či snížení výživného apod.
Více o naší službě můžete najít na www.krebul.cz. V případě domluvy konzultace můžete využít telefon: 388 424 196 nebo e.mail: poradna@krebul.cz.
Mgr. Zdeněk Krejsa, DiS., vedoucí poradny
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
19.11.2014