ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Vánoční koncert skupiny CIMBAL CLASSIC

Vážení hudební přátelé,
Jihočeská komorní filharmonie si Vás dovoluje pozvat na vánoční koncert skupiny CIMBAL CLASSIC, který se koná ve středu 10. prosince od 19 hodin v Koncertní síni O. Jeremiáše v Českých Budějovicích. 

Předprodej vstupenek na www.jcfilharmonie.cz, nebo v pokladně JKF, Kněžská 6, Č. Budějovice v době od 13,oo do 17,oo hod., č.t. 386 321 084,
e-mail: rezabkova@jcfilharmonie.cz


Brněnská nadžánrová kapela Katky a Dalibora Štruncových (mj. houslistka a cimbalista skupiny Javory) Cimbal Classic, patří více než dvacet let mezi stálice české folkové a alternativní scény. Na koncertě se představí výběrem posluchačsky nejúspěšnějších písní, které se v průběhu času nastřádaly na jejich deseti profilových, žánrově rozličných albech. Autorský rukopis rožnovského rodáka Dalibora Štrunce  a zpěv jeho ženy Kateřiny dělají z Cimbal Classiku nezaměnitelný a osobitý soubor, který se samozřejmě opírá i o další šikovné muzikanty. V současné době hraje Cimbal Classic v šestičlenném složení. Katku a Dalibora Štruncovi coby pilíře a pěvecké frontmany kapely doplňují hobojista a soprán saxofonista Rastislav Kozoň, violistka Katka Kovaříková, basista Marek Švestka a mandolinista Martin Krajíček.
Máte-li rádi průzračné a čisté melodie, lyrické a přemýšlivé texty propojené přirozeným zpěvem a nadprůměrným muzikantským řemeslem, pak Vás Cimbal Classic určitě nezklame.
Více na  www.cimbalclassic.net 

Cimbal-classic-Foto-jef-Kratochvil-(26).jpg
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
26.11.2014