ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Vážení členové a přátelé Společenského klubu Zvonkohra a spol.!!

Dovolte mi, abych se s Vámi podělila o radost z ocenění za práci a iniciativu, kterého se našemu klubu dostalo.        Nadace Charty77, projekt SenSen vyhlásil soutěž Cena Senior roku 2014.

V kategorii Nejlepší klub  jsme získali úžasné první místo!
 
Vážíme si tohoto umístění, máme velikou radost a současně si uvědomujeme, že je zavazující pro budoucnost - laťka je nastavena na vysokou úroveň. Je to začátek, startovní linie a my chceme pokračovat ve stejném tempu,  se stejným zaujetím a nadšením.
Cenu jsme obdrželi dne 1.10.2014 v  Divadle ABC v Praze z rukou významných osobností:

-paní Božena Jirků,ředitelka Nadace Charta77,

-paní Alexandra Aschermannová, předsedkyně nezávislé poroty,

-paní Simona Stašová, herečka a členka nezávislé poroty,

-pan Tomáš Hudeček, primátor hlavního města Prahy, 
 který nad celou akcí převzal patronát.   

-paní zástupkyně  významného sponzora  Pioneer Investments

Klub Zvonkohra  mě pověřil převzetím ceny a osobně mě v Praze podpořili Dana Marková,Hanka Šilhánová a René Blažek. Stála jsem na podiu, přijala ocenění i blahopřání, byla velmi dojatá a zároveň šťastná. Děkovala jsem a je skutečně za co:
Poděkovala jsem za ocenění a  vyslovila úctu k činnosti Nadace Charta77, projektům Konto Bariery a SenSen,         usilovné dlouholeté práci pro ty, kterým je  třeba pomoci. Vřelé díky osobnostem této instituce. Skvělé myšlenky a cíle Nadace a SenSen byly motivací pro mne a skupinu přátel, s nimiž jsme dne 1.3.2014 založili náš klub SenSen.    Od kolektivu Nadace a projektu SenSen  se nám dostává po celou dobu porozumění, rady, inspirace a podpora. Díky! Zdůraznila jsem také, že kolektiv senzačních seniorů, který se v Teplicích vytvořil a postupně se rozrůstá, je tím   největším pokladem. Za pár měsíců jsme skvělá parta, jdeme se spolu bavit, na výlet, ale i udělat kus práce pro sebe i  ostatní, když je to třeba.
Díky všem členům klubu i našim přátelům, kteří nám vycházejí vstříc a pomáhají.
Slavnostní odpoledne korunovalo divadelní představení Shirley Valentine (autor Willy Russell), v němž excelovala  fenomenální Simona Stašová.  Představení bylo darem, který věnovala senzačním seniorům. Náš potlesk v průběhu  a na závěr ve stoje nebral konce. Příběh ženy ve zralém věku, která jednoho dne překonala svou úzkost í obavy a změnila svůj život, postrádající radost, nás inspiroval k úvahám o tom, že stejnou možnost máme všichni. Je třeba najít odvahu a udělat ten první krok. Děkujeme Simono. 
Máme mnoho plánů do budoucnosti. Máme rádi své město a klub vytváříme v Teplicích my ve zralém věku, jimž se v čase za středem života významně změnily životní okolnosti a je třeba se s tím vyrovnat.  Je správná chvíle poznat nové přátele. Udělat něco pro sebe i pro druhé. Naše dveře jsou otevřené pro všechny,  kdo mají dobrou vůli. Přijďte se s námi těšit ze života,zůstat fit a na dobré vlně. 

Svěřila jsem se Vám , přejte našemu klubu a buďte s námi ! :-)


Helena Voctářová 
ambasadorka 
Společenský klub Zvonklohra a spol.
senzační senioři Teplice
web: kss-zvonkohra.sensen.cz
klub.zvonkohra@centrum.cz

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
07.10.2014