ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Konec roku s hudbou a starostou

Klub vojenských důchodců se sešel 29. 12. 2014 ve své klubovně, kterou si vlastními silami před časem vytvořili a dnes ji také provozují díky pronájmu od Autoškoly Prachatice v Rožmberské ulici v Prachaticích.
KVD se sešel, aby se poohlédl za rokem 2014, který byl pro něj velmi úspěšný. V polovině roku se zúčastnilo družstvo KVD místních sportovních her a na závěr roku republikových v Českých Budějovicích Jihočeského kraje, kde získal řadu medailí ve sportovních disciplínách jako plavání, hod kriketovým míčkem, bojovali ve štafetovém běhu a dalších. Reprezentovali i město Prachatice, proto starosta města Martin Malý schválil užití znaku na dresech. Starosta také při setkání poděkoval za aktivitu KVD a reprezentaci města, popřál do nového roku pevné zdraví a nápady do další činnosti. Ocenil připravenost všech akcí, kde běží vše na minuty, tak jak je u bývalých vojáků zvykem, přesnost, včasnost a preciznost.
O zábavu se postaralo především seskupení muzikantů kamarádů ve složení Heřman, Bláhovec a Čeněk. Také velkou měrou ke spokojenosti přispěli Silvestr Sekáč, který se Klub vojenských důchodců vzorně stará a předseda KVD pan Emilian Steinmayer. Na poslední sezení přišli nejenom členové KVD, ale i sympatizanti, přátelé.

IMG_7462-–-kopie.jpg
Kristina Jakubcová,
Klub seniorů- Pomoc bližnímu, o.s.,
05.01.2015