ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Plavecká soutěž měst

V teplickém Aquacentru se 7. října, opět po roce, konal 24. ročník „Plavecké soutěže měst.“ Tuto akci každoročně celorepublikově pořádá České informační centrum Sportu pro všechny. V Teplicích ji organizuje Dům dětí a mládeže Teplice za finanční podpory Statutárního města Teplice. Je určena milovníkům plavání všech věkových kategorií. Plave se trať dlouhá 100 metrů bez ohledu na styl. Každý plavec reprezentuje svoje město, a to individuálně nebo pod hlavičkou nějaké instituce, a za svůj výkon získává body. Za Zvonkohru se soutěže zúčastnilo 25 plavců a společnými silami vybojovalo celkem 663 body. Jmenovitě to byli:

Rudolf Zlobický, Václav Samek, Václav Boudník, Karel Stupka, Jana Šprincová, Jiří Mrva, Jiřina Samková, Lubomíra Bubeníčková, Vilda Pulkrábek, Pavel Matouš, Jitka Horáčková, Eva Ambrová, Libuška Sieglová, Hanka Matoušová, Božena Karasová, Hanka Hahnová, Zdena Pavlíčková, Marie Vajová, Ludmila Suchá, Vlasta Holmanová, Dana Gallová, Miluška Pišanová, Irena Kášová, Jana Pražáková, Miluška Bálešová.

Z dvaadvaceti přihlášených teplických organizací obsadila Zvonkohra krásné páté místo, (pro srovnání – vítězný počet bodů byl 1 000) a také se nemalou měrou podílela i na velmi pěkném čtvrtém místě, které Teplice s celkovým počtem bodů 6 663 a 534mi účastníky, získaly v celorepublikové kategorii měst nad 50 tis. obyvatel, a to za Českými Budějovicemi, Zlínem a Karvinou. V této souvislosti je nutné připomenout, že Zvonkohra za Teplice bojovala takto urputně již podruhé. 

P.S. Výsledná listina jednotlivců za Zvonkohru je připojena na horním obrázku - stačí jen na něj kliknout: 

  

POŘADÍ ZÚČASTNĚNÝCH ORGANIZACÍ

 

 

BODY

ORGANIZACE

1000

ZŠ s RVCJ Metelkovo náměstí

906

Gymnázium Teplice

715

Veřejnost

712

Plavecký oddíl KL Sport

663

Zvonkohra

 

Pořadí přihlášených měst v kategorii nad 50 000 obyvatel:

1. České Budějovice     12.011 b.  (702 úč.)

 2. Zlín                             10.894 b.  (634 úč.)

 3. Karviná                          6907 b.  (565 úč.)

 4. Teplice                         6663 b.  (534 úč.)

 


 

Autor: D. Marková

ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
17.10.2015