ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Tvůrčí dílna pro dospělé

Příjemně a smysluplně strávený čas

Jak nás informovala Věra Davidová, koncem dubna proběhla další tvůrčí dílna, kterou připravil Svaz tělesně postižených Prachatice, místní organizace. Organizace využila prostor mezigeneračního domu Křižovatka u parku v Prachaticích a také šikovné ruce Jiřího Gabriela Kučery, který je s technikou – enkaustika (enkaustika: netradiční malování horkým voskem), seznámil.
 
„Mám ohromnou radost, že přišlo dost lidí a především, že každého zaujala nabízená technika, enkaustika. Již jednou jsme podobnou dílnu uspořádali a měla velký ohlas, proto ji nyní v dubnu opakujeme. Dnes si například Jana Fáberová vyrobila a ozdobila nádherné rámečky na fotografie, Jarka Lelková si zase udělala obrázky a také polep na květináče, Jarda Kubíček s maminkou se o práci podělil, on natíral květináče a maminka dozdobila. Příjemně a smysluplně strávený čas, ve prospěch nás.“
 
„Tento způsob setkávání budeme nabízet i nadále všem našim členům, příznivcům. Již dnes víme, že proběhne dílnička na vázání věnců a také pečení, zdobení hnětýnek na posvícení, „ dodala předsedkyně MO STP a rychtářka Obce baráčníků Vitoraz Prachatice.
Redakce SenSen (KS),
Nadace Charty 77,
11.05.2017