ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Žížaly v zahradě domova

Senioři cvičí i v létě.

Cvičení šité na míru v Domově seniorů Mistra Křišťana v Prachaticích ožilo žížalami. Žížaly, pomůcky pro cvičení, vyrobilo Centrum STROOM DUB se svými klienty. S dobrovolníky v domově tak proběhlo zábavné cvičení, prolité slunným dnem.

Dobrovolník z Itálie Lorenzo byl přítomen několika cvičením a při cvičení s žížalami byl velmi potřebný i beze slov (česky se teprve učí). „Lorenzo je ve společnosti KreBul, evropský dobrovolník je kampaní programu Evropského sboru solidarity, který náleží pod Evropskou unii. Evropský sbor solidarity mladým lidem umožňuje získat cenné zkušenosti a pracovat jako dobrovolník v zemích Evropy i mimo ni. V České republice je program administrován Domem zahraniční spolupráce,“ sdělil Mgr. Jiří Gabriel Kučera, DiS. z Regionálního dobrovolnického centra pro Jižní Čechy.

Cvičení šité na míru je podkladem nové knihy Jak se cvičí SMYSLOVKA. Kniha bude pokřtěna na zámku Kratochvíle 13. 9. 2021 v rámci konference Smyslová aktivizace se smysly v pohybu. Bližší informace o konferenci, knize na www.konference.smyslovaaktivizace.cz

Cvičte si i vy, na míru sobě, na míru svému času, tělu, pohodě.

Hanka RH+ Rabenhauptová
 
Hana Rabenhauptová,
Klub SenSen Prachatice,
03.09.2021