ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Seniorská akademie

Tisková zpráva Komunitního střediska Kontakt Liberec, p. o.
ze dne 6. 12. 2016
 
Seniorská akademie již má své absolventy.
V úterý 6. prosince se uskutečnilo v obřadní síni liberecké radnice slavnostní ukončení projektu Senior akademie 2016, který byl určen 30 zvídavým seniorům. kteří se rozhodli věnovat čas a energii do získávání nových znalostí a dovedností.
V rámci projektu získali důležité a praktické informace z oblasti práva, finanční sféry, mezilidských vztahů, prevence kriminality i zdravého životního stylu, navíc byli také seznámeni s projektem Národní kronika, který je součástí platformy Sen Sen v rámci něhož jsou zaznamenávány vzpomínky na běžné životní události a doplňují tak historické souvislosti a obohacují tak dějiny.
V zcela zaplněné obřadní síni získali senior akademici certifikát o absolvování kurzu, květinu a také malý dárek jako vzpomínku na absolvovaný kurz. Slavnostního ukončení projektu se kromě absolventů zúčastnili i zástupci společnosti Heureka, kteří projekt Senior akademie 2016 finačně zaštítili , lektorů, spolupracujících institucí, Rady starších a Komunitního střediska Kontakt Liberec, jako pořadatele této ojedinělé vzdělávací aktivity. 
Redakce SenSen (KS),
Nadace Charty 77,
12.12.2016