ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

POZVÁNKA NA ZÁŘÍ 2017

4.9.2017, pondělí 13 hod. Hrádek VU3V setkání a společné besedy s odborníky i vášnivými milovníky vesmíru. Pilotní kurz - virtuální přednášky na téma ASTRONOMIE   Poznáme, jak to při studiu chodí, abychom se mohli rozhodnout a závazně přihlásit. Také si vybereme témata prvního semestru VU3V, který zahájíme  2.10. a také 4.10.2017. Velkým favoritem je Genealogie, hledáme své předky. Rozhodne většina účastnících se studentů.
 

4.9.2017, pondělí 16 hod. VERNISÁŽ PUTOVNÍ VÝSTAVY  NÁRODNÍ KRONIKY  -   viz. samostatná  upoutávka
 

5.9.2017, úterý 10 hod. Hrádek Rehabilitační a zdravotní cvičení specielně pro ženy. S hudbou budeme cvičit  pod vedením certifikované cvičitelky Lenky Hořejší.  Prosím, přijďte všichni, kdo chcete něco udělat pro svou kondici. Domluvíme si  přesně, co komu vyhovuje a jak to bude dál.
 

7.9.2017 čtvrtek  od  10 hod. Hrádek KRUH  TRÉNOVÁNÍ  PAMĚTI opět po prázdninách . Vzpomínáte si,  jak udržet svou paměť v dobré kondici nebo ji i významně zdokonalit?  Přineste si sešit a tužku a hlavně vypracované domácí úkoly.  Zase nás vtipně a s humorem procvičí Slávka Černá.
 

11.9.2017, pondělí  13 hod. Hrádek VU3V setkání a společné besedy s odborníky i vášnivými milovníky vesmíru. Pilotní kurz - virtuální přednášky na téma ASTRONOMIE 2. část.
 

12.9.2017, úterý 10 hod. Hrádek Rehabilitační a zdravotní cvičení specielně pro ženy. S hudbou budeme cvičit  pod vedením Lenky Hořejší ve skvělé pohodě.
 

13.9.2017,  středa   na Hrádku  15 hod.  Opět nám všemi oblíbený Petr Kašpar  se svou MÚZOU Helenkou Tůmovou,  předvede , co je to za krásu ty skvělé americké evergreeny.  Čeká   nás opět nádherné odpoledne – takové, kdy se nám ani nechce domů . . . . Kuchařinky, přineste něco na  zobnutí ke kávičce .
 

 14.9.2017 , čtvrtek od 16 hod. Hrádek  KRUH sebeobrany seniorů 17 , trenér a kouč je René Blažek, bude tam právě pro Vás a rychle zjistí, zda jste zůstali ve formě.  Pohodlné oblečení a odvahu si přineste sebou. Ostatní dle domluvy.
 

 15.9. 2017, pátek sraz na autobusovém nádraží  v 10  hod. Jedeme na výlet do Dobroměřic   a na Ćervený vrch s rozhlednou. Je tam taky hospoda (párek, buřty s cibulí, pivečko) Krásná procházka 3km tam a 3km zpět. Povídání o zdejším kraji a jak se tady žilo a žije. Pojeďte s námi všichni, je to pohodlné a příjemné. Výlet obětavě a moc pěkně připravila Jarmilka Čechová. Má bezvadnou pomocnici Jiřinku Samkovou.  Obě se na nás těší.  Mějte dobré boty a hůlky pro svou chůzi, reflexní prvky. Nezapomeňte si vzít občanský průkaz, kartičku pojišťovny, průkazky všelijaké, mobil, svoje léky, nápoj a svačinu. Možná i ´pláštěnku či deštník  - ale to by nás nerozházelo, že? Máme připravenou i „mokrou“ variantu výletu.
 

18.9.2017, pondělí  13 hod. Hrádek VU3V setkání a společné besedy s odborníky i vášnivými milovníky vesmíru. Pilotní kurz - virtuální přednášky na téma ASTRONOMIE 3.část.
 

19.9.2017, úterý 10 hod. Hrádek Rehabilitační a zdravotní cvičení specielně pro ženy. S hudbou budeme cvičit  pod vedením Lenky Hořejší ve skvělé pohodě. 
 

 21.9.2017 čtvrtek  od 15 hod. Klub na Hrádku na Letné POZNÁVÁME SVĚT 9.   Slávka Černá bude vyprávět o svém putování  Austrálií.  Copak to tam u těch protinožců zažila? Určitě to zas bude zajímavé.
 

25.9.2017, pondělí  13 hod. Hrádek VU3V setkání a společné besedy s odborníky i  vášnivými milovníky vesmíru. Pilotní kurz - virtuální přednášky na téma ASTRONOMIE 4.část.
 

 25.9,pondělí,  26.9,úterý,  27.9.středa  2017,  vždy  od 9 hod. a celý den podle domluvy   STUDIO MALOVÁNÍ NA HEDVÁBÍ   pod vedením Jarky Otvinovské, Irenky Došové , Jolanky Hlinkové a také Heleny. Malování, nastřihání a ušití hedvábných halenek a šatů. Konečně se ten náš krásný sen stane skutečností! 
 

26.9.2017, úterý 10 hod. Hrádek Rehabilitační a zdravotní cvičení specielně pro ženy. S hudbou budeme cvičit pod vedením Lenky Hořejší ve skvělé pohodě.
 

27.9.2017, středa  od 10 hod. Hrádek  setkání  s hostem plným  energie a vitality -  HODNĚ  ZAJÍMAVÉ!!!!
 

SENIOR PÁRTY - "JSME S VÁMI TADY a TEĎ "- OSLAVA MEZINÁRODNÍHO DNE SENIORŮ R. 2017    
dne 29. 9. 2017 od 14 hodin v Šanovské Mušli
Je zde první rok, a první příležitost, kdy město a senioři mohou dát veřejnosti vědět, že si společně rozumí, navzájem se respektují a ctí. Věříme pevně, že zakládáme novou, dobrou tradici. To odpoledne 29. 9. 2017 v Mušli se bude konat v duchu vzájemného setkání generací. Na pódiu se zpěvem vystoupí hosté a přátelé, také děti. Bude to pěvecký sbor z DD Bystřany, dětský pěvecký sbor POUPATA   a skupina dětí z Arkadie REViVAL. Na programu bude vystoupení  Clarinet Society a  hudební  skupina mladých seniorů  resetyV prostoru před podiem po obvodu dlážděného prostoru postavíme stánky, kde senioři budou prezentovat své vlastnoruční výrobky a dovednosti. Zabezpečeno bude i občerstvení.
Organizaci oslav zabezpečuje Městská rada seniorů ve spolupráci s Domem kultury   s pomocí  a podporou seniorských skupin v Teplicích a také přátel a příznivců.  Oslavy se konají díky dobrovolným aktivitám mnoha seniorů a jejich přátel a také s finanční podporou města Teplice.  Záštitu přijal pan primátor. Přijďte mezi nás, čekáme a těšíme se, že naše pozvání přijmete!!!!
***************************************************************************
 
Od 1.9.2017 opět přijímáme nové členy mezi nás. 
 
Srdečně zve své členy Společenský klub Zvonkohra, senzační senioři Teplice  Čtěte o nás, pište nám a přijďte mezi nás.   Ptejte se v Informačním centru města Teplice.

klub.zvonkohra@centrum.cz    WEB :kss-zvonkohra.sensen  FACEBOOK
 
 
 
ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
06.09.2017