ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Léto 2017 ve Zvonkohře

Letošní „způsob“ léta byl pro naši teplickou kotlinu typický – tedy horký a dusný. Nicméně, život ve Zvonkohře, i když poznamenaný prázdninovým režimem, se nezastavil. Dělo se toho dost.
Krásná vzpomínka patří výletům do Děčína i  do kultovní  Litomyšle, kde se právě odehrával Smetanův hudební festival, a kde nám nadšenou průvodkyní milovaným městem byla Miluška Bálešová.  Moc se všem účastníkům líbila i projížďka po vyhlídkové trase, kterou absolvovali teplickým vláčkem, a která byla spojená se zajímavou návštěvou radioamatérského centra na Doubravce. S velkou chutí přijala  Zvonkohra pozvání do teplického gymnázia, a to nejen k prohlídce jeho budovy a učeben, ale také vyhlášeného bioparku a jeho obyvatel – tedy všech těch sympatických „exemplářů“  z rostliné i živočišné říše, které zde tepličtí studenti úspěšně  chovají a pěstují. Příjemné letní odpoledne jsme strávili na Hrádku s Petrem Kašparem, Helenou Tůmovou a  jejich „hudebním světem.“ Shodou okolností slavil Petr „kulatiny“ a Heleny měly svátek. Dobrý důvod k malé oslavě. Přijel nás opět navštívit propagátor a učitel jógy Marek Šmucar a na tradičně milém setkání nic nezměnil  ani fakt, že jsme se tentokrát sešli pouze v malém počtu. V srpnu byl na Hrádku zahájen  další počítačový kurz pro seniory, na jehož organizaci se  podílí Nadace manželů Klausových.
A co nás čeká dál? No přece úžasný barevný podzim s mnoha novinkami, které najdete už na další straně, v pozvánce na měsíc září.

Tak tedy, startujeme!!!!

 
ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
06.09.2017