ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Horké adventní aktuality

1. Poslechněte si ! :-)))
Obdrželi jsme pozvánku od teplického Senior klubu Kanape, s tím, že zítra, tj. ve čtvrtek 4. 12. 2014, ve 13,00 hod., se v jeho prostorách v Lípové ulici uskuteční přednáška  bylinkáře a léčitele, pana Karla Šterberka, zaměřená na praktické využití rostlin při léčbě a také v oblasti kosmetiky. Vypadá to zajímavě - zájemci si tuto akci určitě nenechají ujít.

2. Zazpívejte si  ! :-)))
Další z akcí, na kterou bychom rádi upozornili je "Česko zpívá koledy." Pořádá ji Teplický deník a v Teplicích vyvrcholí velkým programem, který se koná  ve středu 10. 12. 2014 již od 17.00 hod. na nám. Svobody před OC Galerie. Přijďte nasát vánoční atmosféru a dobře se na to oblečte. :-))

3. Zatančete si  ! :-)))
Pokud si chcete zatančit, ve čtvrtek 11.12. 2014 v 16,00 hod. se v Proboštově koná poslední sousedské odpoledne v tomto roce, takže nálada  by měla být veselá a masky nebo převleky jsou vítány. Kdo si chce užít zábavy, neměl by chybět. Vstupné je 30,-Kč a jste srdečně zváni!

Jukněte do naší Fotogalerie ! :-)))
Za čtvrté přinášíme do Fotogalerie pár pěkných fotek od Věry, která zachytila naše členy klubu, při poslechu koncertu Svč. filharmonie, který se uskutečnil 30. 11. 2014 přímo v prostorách obchodního centra Galerie Teplice. Možná se to až moc všechno kolem  třpytí, na druhou stranu takový je náš svět, a ať se tedy řetězce snaží zákazníky i bavit, když už na nich vydělávají, tahle hudba je dobrá,  ženským to tam moc sluší a fotografce se dílo povedlo, takže jo,...:-)

Mějte krásný Advent!
        
ing. Helena Voctářová,
Zvonkohra z.s. SenSen Teplice,
03.12.2014