ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Nejsou měsíce září a říjen pro náš klub žněmi celoroční činnosti? Posuďte sami.

                V září jsme opakovaně využili pohostinnosti ZŠ Jana Wericha, kde se na začátku školního roku uskutečnila atletická liga mládeže organizovaná panem Slavatou za spoluúčasti vedení školy. Naše účast v netradičních sportech obohatila program dětí a nebyla snad jen symbolická. Snažíme se, aby padaly mezigenerační bariéry tam, kde se senioři a děti příliš často nemají příležitost setkat.
               Neméně významnou akcí byla Sportiáda, kam jsme 6. září vyslali početnou delegaci (o účasti referoval Pepa Procházka v přiloženém dokumentu).
               16. září jsme přijali pozvání přátel ze Stodůlek, kteří po patronací jejich starosty uspořádali turnaj smíšených trojic v pětanque. Jak jsme dopadli si přečtěte zde.
                21. září  naši zástupci vycestovali do Radotína, kde jsme se zúčastnili dalšího petánquového klání. Předseda opět nezahálel a připravil vám k přečení záznam o této akci.
                Začátkem října jsme se zůčastnili další už tradiční akce pořádané v areálu FTVS UK ve Vokovicích. I o této akci se více dozvíte z dalšího Pepova dokumentu.
Kromě uvedených soutěžních dnů průběžně pořádáme turnaje v bowlingu. Zářijové výsledky shlédněte v následující tabulce a prozatimní výsledky do října hodnotící bowlingová setkání jsou uvedeny zde.
                 Slavnostní vyhlášení pořadí seniorů roku, završující snažení klubů seniorů sdružených v projektu Sen Sen bylo vyhlášeno 1. října 2014 v divadle ABC. Výsledek je velkým úspěchem předsedů dvou klubů seniorů z Řep a tím i oceněním práce jejich hlavních patronů z Centra sociálně zdravotních služeb. Připomínku na tuto událost  máte možnost shlédnout v následujícím dokumentu.
                 V druhé polovině října jsme využili přízně MČ Řepy a Centra sociálně zdravotních služeb Řepy a uspořádali jsme Přebor seniorů Prahy Řep v bowlingu a Přebor seniorek Prahy Řep v bowlingu. 
Eva Pekárková,
13.10.2014